Web Design

Zakoračite u svijet online marketinga sigurnim korakom

"Zakoračite u svijet online marketinga sigurnim korakom!"
Web Design Klopić
Web Design

Prisutnost na internetu danas je glavni ključ uspjeha svake kompanije bilo koje vrste poslovanja.  Izrada web stranice Vam omogućava da na jednostavan i jasan način prezentirate svojoj ciljanoj publici, pa i svima ostalima,  svoje poslovanje, pogodnosti, asortiman proizvoda, ponudu svojih usluga i ostalih funkcionalnosti u kojima ste stručnjaci i prosto želite da svi znaju za to.

Prednosti posjedovanja web stranice su nebrojene, a povratni pozitivni efekti nemjerljivi!

Bez obzira da li ste vlasnik malog, srednjeg ili većeg biznisa, prezentacija Vašeg poslovanja na ovaj način može Vas postaviti daleko ispred konkurencije u istom domenu poslovanja.

Naš tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u oblastima web dizajna, grafičkog dizajna i programiranja. Naša kreativnost i znanje su usmjereni ka postizanju zadovoljstva naših klijenata, jer je zadovoljan klijent naš uspjeh.

Web dizajn je planiranje i izrada web stranice. Osnovni elementi web dizajna su: web i grafički dizajn, korisničko okruženje, navigacija, pretraživač, naslovi i podnaslovi, tekstovi, slike, fontovi, forme, linkovi i na kraju jednostavnost i lakoća korištenja.

Također veliku pažnju stavljamo i na izgleda sajtova na drugim uredajima poput telefona, tableta. Prilagodavamo sve sajtove tako da korisnik na bilo kojem uređaju otvori Vaš web sajt može se lako koristiti istim.

Šta nudimo?

SEO OPTIMIZACIJA

SEO optimizacija je jako bitna za Vaš sajt. Prednosti SEO optimizacije su te da u kratkom roku dolazite na poziciju broj jedan na Google i ostalim pretraživačima.

VIŠEJEZIČNI SITE

U punudi imamo i postavljanje Vašeg sajta na više stranih jezika kako bi i ino klijenti mogli pogledati Vašu prezentaciju na internetu.

WEB SHOP

Po želji klijenta radimo i WEB SHOP. Posjedujemo vrlo jednostavno platformu za takav vid poslovanja ukoliko vam je potrebno.

RESPONSIVE SITE

Također i veliku pažnju ostavljamo upravo na ovom polju rada. Kako da prilagodimo Vaš sajt za prikazivanje na ostalim uređajima na kojima se koristi.

KOMUNIKACIJA

Vrlo jednostavno postavljamo, naravno po Vašoj želji, komunikaciju i preko web sajta sa Vama.

JEDNOSTAVNOST

Kreiramo ili se bar trudimo, da svaki naš urađen web sajt bude sto jednostavniji za korištenje kako bi mogli svi koji posjete web sajt bez puno muke otvoriti što žele da vide.

ZATRAŽI PONUDU ZA IZRADU WEB SAJTA ISPOD!